Nyheter » 2011 » Oktober » MIF E19-Drammen FK

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

MIF E19-Drammen FK


14.10.2011

Jr gutta holder trykket opp og kjørte over Drammen i perioder. Amund(bildet) var tilbake etter langvarig skade og tegnet seg på scoringslista etter to minutter på banen.

MIFE19- Drammen 5-0  (2-0)

Mål: Kim 3, Didrik 1, Amund 1

Andreas-Nicko, Smevik, Mats P, Even (Chrisander 10 min)- Orhun (Henning 20 min), Didrik,- Kr(Amund 10 MIN), Martin F(Lars 20 min), Sebastian (Gevelt 25 min)- Kim(Rishovd 15 min)

Solid kamp

Kamp nummer 10 i interkrets endte med en solid 5-0 seier for gutta, og dermed en revansje mot Drammen FK som vi tapte for i vår. Vi starta noe rufsete der vi sliter litt med å komme opp i situasjonene samt det å tydeliggjøre bevegelsene offensivt. Gutta tar likevel ledelsen  1-0 etter et plassert skudd i krysset av Kim (pasning Sebastian).  Ikke lenge etter dobler vi ledelsen ved samme mann som plasserer nede i venstre etter gjennomspill sentralt.

Fra 20 min og inn i 1 omgang tar vi kontrollen i kampen og styrer det meste av det som skjer på banen. I pausa  fokuserte vi på å kjøre tempo fra første sekund og ikke la Drammen komme inn i kampen. Kampbildet ble etter hvert slik vi antok  der vi får mye rom å spille (enormt strekk i Drammenslaget). Vi kjører 2 omgang 100% og er aldri trua. Kim lager sitt Hatrick  i 2 omg gjennom nok en klinisk avslutning. Etter dette er det et spørsmål om hvor stor seieren skal bli. Vi kjører det ene angrepet etter det andre.  Didrik skyter et fint skudd fra 20 meter som går nede i hjørnet for målmann og 4-0. Samme mann header like etter i tverra. Mot slutten bytter vi inn Amund som har vært ute med skade i hele høst. Morsomt nok putter han en retur fra Mats Petter i mål og 5-0.

Laget har fantastiske 8-2-0 på 10 interkretskamper en runde før slutt.

Jann R
 

Se Kim`s to første mål her:

 

 
Våre samarbeidspartnere