Nyheter » 2011 » Oktober » MIFE19-Pors 4-0.

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

MIFE19-Pors 4-0.


09.10.2011

Juniorgutta fortsetter å imponere. Solid seier mot Pors torsdag kveld!

MIFE19- Pors Grenland4-0 (2-0)

Laget:Andreas-Nicko, Even, Smevik, Rishovd(Chrisander 25)- Orhun, Henning (Lars 30)- Kr, Martin F(Didrik 30), Gevelt (Sebbe 45)- Kim

Mål: Kim B 2, Kr 2

Profesjonalitet (inngang til kamp, læring fra siste kamp) stod i fokus før kampen mot Pors. Gutta virket konsentrerte allerede i garderoben og var innstilte på å sette kampen inn i sitt spor fra første sekund. Omgangen var ikke gammel før vi fikk satt opp høyre kant med et glimrende mål (kr). Ikke lenge etter viser Kim nok engang spisskompetanse der han på ekte goalgettervis chipper ballen i mål på halvspretten. Vi kontrollerer omgangen greit e siste 25 min, men gir også bort noen farligheter på dødballer til et fysisk Pors lag. Minuttet før sidebytte bør vi sette 3-0 men Orhuns fine skudd går i tverra før Kim header returen nok en gang i stanga.

I 2 omgang er vi imponerende med en intensitet, bevegelser og kvalitet som ikke Pors henger med på. Denne omgangen styrer vi fullt og helt og er aldri trua. Lars spiller gjennom kr på glimrende vis som er sikker alene med målmann. Toppen av kransekaka blir sørger  Kim B for der han  fyrer av ei kanonkule fra venstre 16 meter rett inn i motsatt kryss, et fantastisk mål.

Vi takker Pors for kampen, og setter nok engang pris på tilskuerne som hadde tatt turen opp til Årbogen for å støtte laget. Etter 9 kamper i Interkrets er laget fremdeles ubeseira og de to siste kampene blir en prøvelse på profesjonalitet og riktig fokus. Skal man som spiller ta nye steg er det som jeg har skrevet tidligere….

”Den neste oppgaven er den viktigste”.

Vi må hele tida søke forbedringer på store ting og på detaljer.

”Den som tror han er ferdig utlært er ikke utlært , men ferdig”

 


Referent Jann Rindsem

 

 
Våre samarbeidspartnere