Nyheter » 2011 » Oktober » MIFE19-Hønefoss 5-0

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

MIFE19-Hønefoss 5-0


21.10.2011

Gutta levnet ingen tvil og dro i land både interkrets og kretsmesterskapet med en solid match torsdag kveld!

MIF E19-Hønefoss 5-0(1-0)

Mål: Didrik 2, Gevelt, Sebastian, Kim
 

MIF FEST PÅ ÅRBOGEN - Bøtta ble farga BRUN!


Juniorgutta spilte opp til en festaften Torsdagskveld der alt var tilrettelagt for et drama i elefte og siste serierunde. Etter at Tønsberg hadde banka Notodden hele 8-1 dagen i forveien var bare seier godt nok for å sikre Mjøndalens andre interkretsmesterskap gjennom tidene (på jr sida).


Gutta starta friskt, men møtte et kompakt og godt organisert Hønefosslag som lå smart defensivt. Etter snaue halvtimen fikk vi likevel hull på byllen etter et fint innlegg fra venstre som Didrik kriger i mål. Etter å ha gått gjennom noen justeringer offensivt i pausen går vi ut i 2 omgang og lager raskt  2-0. Etter dette er vi overlegen på alle måter. Både bevegelser, intensitet og ferdigheter hadde et nivå som HFK ikke klarte å følge. Da dommeren blåser står det 5-0 på tavla og gutta kunne fortjent slippe jubelen løs. Som trener har det vært et privilegium å være med laget som har hatt en fantastisk run gjennom interkretsen med 9-2-0 i kamper (Ubeseira). Når man i tillegg tar med kvartfinale i NC der vi blant annet slo ut Vålerenga i 8 delsfinalen må vi kunne si at dette har vært et eventyr for gutta i høst.


Vi takker for all støtta MIF supporterne har gitt laget og gratulerer gutta og klubben med Bøtta.


Jann/Rhett


 

 
Våre samarbeidspartnere