Nyheter » 2011 » Oktober » Hønefoss vinner fortjent!

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Hønefoss vinner fortjent!


23.10.2011

Vi gjestet søndag Hønefoss og AKA Arena vitende om at det ville bli en svært vanskelig kamp for oss. Hønefoss måtte vinne denne kampen for å ha en mulighet for å rykke opp til vår øverste divisjon, Tippeligaen.

 

Vårt lag: Anders Larsen, Knut Rønningene (Martin Smevik, 87), Daniel Reinoso, Joackim Olsen Solberg, Morten Sundli, Stian Ohr (Nicklas Raaholt, 83), Kyle Henry Helton, Emil Fossum, Sverrir Hilmar Gunnarsson, Fredrik Gulsvik, Petar Rnkovic (Adrian Paul, 45).

Vår beste: Emil Fossum.

Hjemmelaget gikk ut i ett hundre, og kjørte over oss i den første omgangen. Allerede etter seks minutter netter Stian Sortevik dagens første. Målet kommer etter at Fredrik Gulsvik klarerer et hjørnespark ut til Kevin Larsen. Den tidligere Tromsø-spilleren slår et meget presist innlegg mot Sortevik, som stuper inn ledelsen til vertene.

Ytterlige ti minutter er spilt, da Hønefoss får muligheten til å få enda et mål på straffespark av dommer Jan Morten Tennøy. Han mener «Dansken» feller Di Vita Jensen på ulovlig vis innenfor 16-meteren. Rune Bolseth plasserer straffesparket sikkert til høyre for vår seriedebutant i mål. Anders slenger seg riktig vei, men makter ikke å nå bort på ballen.

Hønefoss presser oss stort gjennom hele den første omgangen, og fem minutter før hvilen sitter ballen nok en gang bak vår målvakt. Denne gang er det kaptein Frode Lafton som er servitøren bak det hele! Veteranen setter fart og kommer seg forbi alt og alle. Da han kommer alene med «Dansken» er han svært uselvisk, og spiller ballen til helt umarkerte Remond Mendy. Senegaleseren putter ballen sikkert i mål! 

Utover i den andre omgangen hever vi oss, og spiller bedre enn i de første 45 minuttene. Dessverre makter vi ikke å få noen mål, men det gjør heller ikke Hønefoss!

Anders «Dansken» Larsen, Nickas Raaholt og Martin Smevik fikk sin 1.divisjonsdebut mot Hønefoss i dag. Debutant Larsen sier følgende til oss: "Syns kampen gikk greit, hvis man ser bort fra at vi tapte. Personlig føler jeg ikke at jeg hadde noen problemer, og jeg følte meg godt tilpass. Og DET VAR IKKE STRAFFE!!!" Noen av dere lurer muligens på hvorfor Anders Rotevatn ikke spilte? Grunnen er at han dessverre har fått en skade i kneet, og er ute av spill resten av sesongen. Som vi alle vet har han annonsert at han kommer til å gi seg etter sesongen, så det later til at forrige kamp mot Asker ble hans siste i den «brune» (grønne) trøya.

I dag prøvde vi i Mjøndalen Toppfotball ut et nytt tilbud med en liveoppdatering av kampen her på vår hjemmeside. Her kunne du sende inn spørsmål, prate med vår journalist og følge kampens hendelser via en unøytral journalist. Det virket som om dette var et tilbud dere supportere hadde sansen for. Vi ønsker også å gi dere dette tilbudet ved en senere anledning.

 

Av Espen Samuelsen, espen.samuelsen@fotballnytt.no 

 
Våre samarbeidspartnere