Nyheter » 2011 » November » Unggutta klare for ny sesong!

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Unggutta klare for ny sesong!


20.11.2011

Allerede denne uken er junior- og gutt elite igang med ny sesong. Treninger i hallen fra mandag av.

Spillerne har hatt 3 og 1\2 uke fri fra felles aktivitet. Denne uken starter moroa og alvoret opp igjen. Tiden fram til jul skal benyttes til uttakstreninger, med sikte på å ta ut de spillerne som skal være med i troppen som drar i gang for fullt etter nyttår.

Treningstidene til E19 og E16 finnes her

Tiden etter sesongen har blitt benyttet til evaluering og planegging. Alt med tanke på å forbedre tilbudet kommende sesong. Det er klart at vi kommer til å jobbe mer med skadeforebyggende tiltak og styrke i mage og lyske. Videoanalyse vil bli tatt mer i bruk enn tidligere, opplegget for keeperne skal også bli mye bedre med en litt annen struktur enn tidligere.

Guttelaget er i tillegg ti NM og Norway Cup også påmeldt Adidas cup(uoffiseilt nm) og Subaru elitecup. Sistnevnte er en invitasjonsturnering der kun de beste guttelagene deltar. Planen for juniorlaget er ikke helt klar enda, men NM; Jet kvalifisering og Norway Cup vil være prioriterte turneringer, sammen med kval interkrets som også gjelder for guttelaget.

På trenerfronten er det noen endringer. Jann Rindsem fortsetter som hovedtrener for teamet E16\E19. Teamet blir supplert av Thomas Bjerkan og Bjarne K. Ingebretsen. Knut Rønningene blir med i litt mindre skala enn i 2011, men vil fortsatt være involvert. Teamt skal suppleres av en person til. Runar Nilsen blir keepertrener med ansvar for keeperne på E16 og E19.

Kickoffmøte med presentasjon av hele opplegget vil holdes 2 januar for E19 og E16.

E14 som var en del av elitesatsingen i toppfotballen i 2012 ligger nå plassert under breddeavdelingen. Gruppa skal trenes av Kjetil Bergh som også hadde ansvaret halve 2011 sesongen. Selv om laget ikke ligger plassert under fanen toppfotball, så vil det sportslige opplegget bli tilsvarende i 2012. For å komme til G14-1 elite fremtid sine sider, se her

 
Våre samarbeidspartnere