Nyheter » 2011 » November » SIF TF-MIF E16 5-1

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

SIF TF-MIF E16 5-1


01.11.2011

Sesongens siste kamp endte med tap mot suverene godset i gutteklassen.

Strømsgodset TF - MIF E16 5-1 (2-1)
Mål: Truls (str)

Laget: John Øyvind- Iver, Henrik, Lars Kristian,Ole C - Hallvard, Simen - Mats L. Fredrik, Jhon Eirik - Truls

Et bra forsøk av et bra lag, men litt ujevne prestasjoner påfører oss til slutt et klart tap mot en fortjent interkretsmester. Vi viser likevel i første omgang at vi var fullt på høyde med godset. Etter vi fortjent tar ledelsen 1-0, 30 min ut i 1 omgang er det vi som har grepet om det som skjer på matta, og i denne fasen kan vi styre inn mye av kampen. Så får dessverre Godset en merkelig straffe der alle vi som står på linja mener vår spiller er på ball,  1-1. etter målet mister vi litt av  ” fokus 1 ”og de lager 2-1 på en gjennomløping sentralt.

2 omgang starter dessverre på verst tenkelige måte der de får 3-1 relativt tidlig på en opprulling.  Etter dette målet skuffer laget  med mange merkelige valg og middelmådige prestasjoner ( i slike faser har endel spillere en lang vei å gå på riktig vektlegging og fokus). 4-1 kommer på et rotemål på dødball som vi gir bort, det samme med nummer fem der vi gir ballen til en godset spiller.  Kampen ebber etter hvert ut på stillinga 5-1 til godset.
Kort summert opp er 1 omgang bra og 2 omgang skuffende.
 

Vi takker motstander for kampen og benytter samtidig anledningen til å klappe oss selv på skuldra for interkrets og 5 plass med halve laget førsteårs. I tillegg har noen av gutta debutert i 3 divisjon samt spilt noe på junior interkretslaget.

God ”fotballferie”
”Den neste oppgaven er den viktigste”
 

Jann/Knut/Thomas og Lars.

 

Se Truls sitt straffemål her:


 

 
Våre samarbeidspartnere