Nyheter » 2011 » November » Referater fra bylagsturneringen på AKA arena

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Referater fra bylagsturneringen på AKA arena


27.11.2011

Lørdag 19.11. var bylaga i aksjon i Hønefoss, les hva trenerene skriver i sine referater.

1998 Laget 1-4 mot Hønefoss

Vi hadde en gjennomgang før start om hva vi ønsket å se. Vi kom greit i gang i 1 omg, men for tidlig i mot ett mål som lignet veldig på offside. Vi fortsetter å skape store sjanser, men klarer ikke å sette de. Slipper inn mål nummer 2 på et dårlig tilbakespill. Vi har fortsatt et spillemessig overtak og skaper store sjanser, men får 0-3 i mot. Et mål hvor gutta lærte at hvis keeper rykker ut så må vi inn på strek, noe dem gjorde de i 2 omgang og reddet et mål. 0-3 til pause.

Tar en prat i pausen om at vi skal fortsette å spille ball med større presisjon og bevegelighet. Samt tettere opp i ballfører.
Første delen av 2 omgang ble for vår del tam, men midtveis så scorer Andreas S. Da så vi et håp om å ta igjen det tapte. Hønefoss scorer mål 4 på en dødball hvor vi ikke for klarert.
Vi har deretter et mål annullert og brenner enorme sjanser.

Vi taper kampen 4-1. Synes vi spillmessig er det beste laget, men det ble for mange julegaver. Når vi da i tillegg bommer på 100% sjanser, så blir det slik. Laget virker litt stresset på banen, noe som vi har sett i de fleste kampene. Unntaket er kampen mot Hallingdal. Tror de føler en del press i bylagskamper. Det kan i hvert fall tolkes slik blant noen av spillerene. De vil så gjerne prestere og da kan det fort bli motsatt. Dette er psykologi. Jeg har sagt til gutta at de er 13 år og mange har sin første 11èr sesong, så dette vil komme med litt mer erfaring. Samtidig er det også slik at de beste ofte takler dette bedre.
Det er en fin spillegruppe å jobbe med, men ser jo i kampene at vi har en del å jobbe med.

Mvh Ronny og Kittil

1997 laget 3-2 Mot Hallingdal

Bylag G97 tok en fortjent 3-2 seier mot Hallingdal. På den negative siden kan man kanskje bemerke at seieren burde vært 3 mål større. Spillemessig varierte det en del, men i perioder satt bevegelsene og dermed pasningsspillet som det skulle, og det er i disse periodene sjanseutnyttelsen skulle vært bedre. Hallingdal tok ledelsen 1-0 på sin eneste sjanse i åpent spill i 1. omgang. Det tok ikke lang tid før vi slo tilbake, etter fint kombinasjonsspill mellom Nikolai Fredheim og Sebastian Hansen på høyre, et flott innlegg fra Sebastian og sikker avslutning fra motsatt kantspiller, Milad Nayab, som skar inn og satte ballen i nettet ved bakre stolpe. 2-1 kom på en fremragende avslutning fra 18-20 meter ved Andreas Hellum, og vi gikk til pause med ledelse.
Etter pause skiftet vi formasjon fra 4-3-3 til 4-3-1-2. Gutta fikset det bra, og i perioder spilte vi flott angrepsfotball. Effektiviteten var det så som så med, og det ble med ett mål i omgangen, våkent satt inn av Håkon Stølen. Vi burde imidlertid scoret minst et par mål mer etter pause, men alt i alt godkjent gjennomført og en fortjent seier. Erlend Skagestad ble fortjent kåret til kampens beste spiller.

Mvh Kenneth og Haakon

1996 Laget 7-1 mot Hallingdal

Lørdag 19.11.11, vi skal spille kamp mot Hallingdal på Aka Arena i Hønefoss, det er bronsefinale i Bylagsturnering 2011. Siden sist kamp mot Godset(tap 4-0) så har vi kjørt noen treninger, vi fikk terpet en del på det som ikke fungerte så bra i den kampen.
I dag så fungerte det veldig bra, det ble seier 7-1, vi fikk ballen til å gå mye på en og to touch, det var gode bevegelser, ballen gikk mye i lengderetning. Hallingdal åpnet best de første 20 minuttene, og ledet 1-0, men vi tok mer og mer over og styrte det meste. Hallingdal hadde omtrent null målsjanser i 2 omgang, det kom av at vi sto høyt og var aggressive i presset. En meget god kamp i flomlyset, gutta tok ansvar og tok frem mye av det som vi har hatt som fokus i år. Spill ball tidlig, presse og lukke rom for motsander, samt at når vi har ball så spiller vi mye på en og to berøringere og vi viser at vi vil ha ball. Banens beste ble Victor Vikheim.

Mvh Tormod og Thomas

 
Våre samarbeidspartnere