Nyheter » 2011 » Mars » Uavgjort mot Hønefoss

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Uavgjort mot Hønefoss


19.03.2011

En straffescoring til hvert av laga blei de to gangene de fåtallige publikummerne fikk oppleve nettsus.

Hønefoss BK- Mjøndalen IF 1-1 (0-1)
0-1: Bjarne Kortgaard Ingebretsen, str. (41)
1-1: Lars Lafton, str. (56)

Gult kort: Erik Hagen HBK, Stian Ohr, MIF.

MIF: Anders Rotevatn - Kristian Røning, Rhet Bernstein, Morten Sundli, Martin Strange - Stian Ohr (Emil Fossum i 16 min.), Aziz Idris, Bjarne Kortgaard Ingebretsen, Marius Boldt (Joachim Solberg Olsen fra 46. min.) - Martin Rønning Ovenstad (Martin Torgersen i fra 85. min), Bajram Ajeti (Victor Larson fra 60. min.)

Vegard ønska å se laget prestere som i en seriekamp og sa seg fornøyd etter matchen og syntes progresjonen de siste ukene har vært god. Hjemmelaget førte stor deler av matchen og vant sjansestatistikken og hadde mest ballinnehav. En kombinasjon av god defensiv jobbing av de brune og dårlig presisjon av Hønefoss gjorde at MIF kunne gå til ledelse med 1-0 etter at Bjarne hadde omsatt et straffespark. Hønefoss var farligst når de brukte sine offensive backer, men de få gangene de kom til innlegg var de brune de som raget høyst.

Etter hvilen kom Jokke inn for Marius og var involvert i to klare målsjanser - først et skudd han ikke fikk helt klem på og halvveis i omgangen da han forgjeves prøvde å treffe Emil og Victor som sto på blank. Sistnevnte hadde forøvrig en stor sjanse i sluttminuttene, men valgte å skyte fra dårlig vinkel. Ut over dette var det Hønefoss som var toneangivende offensivt og fikk straffe da Rhett bomma på ei takling og felte hjemmelagets angriper på hjørnet av straffefeltet.

Resultatmessig skal nok ikke MIF være misfornøyd med 1-1, men siden dette er en treningskamp er det jo viktig å se bak resultatet og trenerteamet er klare på at årets utgave er mer i rute enn på tilsvarende tid de siste to åra.

Siste treningskamp før seriestart er neste søndag kl 1800 borte mot Strømmen. 

Et "livereferat" fra kampen kan du lese her.

 

 

 
Våre samarbeidspartnere