Nyheter » 2011 » Mars » Nytt reisebrev

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Nytt reisebrev


14.03.2011

Her er reisebrev del to fra La Manga.

Det er dag fem av treningsleiren i La Manga. Etter triste dager med mye vind, skyer, regn og et tap mot tabellkollega Bodø Glimt var dagen i dag (søndag) fylt med glede, latter, solskinn og en fantastisk opptreden av Emil Fossum. Emil er førstegangsreisende. Som alle førstegangsreisende har Emil fått en oppgave han skal gjennomføre for bli godtatt av de eldre i A-gruppa. Oppgaven lød som følger: få ro i matsalen, reise seg opp og fremføre et dikt for den eneste kvinnen i matsalen. Dette løste Emil på fortreffelig vis som ble møtt med latter og applaus :)

Emil var første mann ut, så flere oppgaver vil bli utdelt.

Ellers kan det nevnes at MIFs siste trening på La Manga vil bli avholdt i morgen,mandag. Vi har trent mye, to ganger daglig, så det skal bli deilig få slappe av med en ettermiddag fri.
På hver trening er det også en konkurranse. Har ikke helt kontroll hvem som leder den, men det eneste jeg vet er at vår danske venn har minus 0,5 poeng...

Knut går fortsatt rundt i lykkerus etter forlovelsen forrigge uke og smiler konstant. Virker kanskje noe skuffet over en laber tilbakemelding fra hjemmesidens lesere. Dette er et stort steg for Knut som person og fotballspiller, så vi i gruppa vil at alle lesere skal ønske han masse lykke til med sitt kommende ekteskap (Knuts nummer er 92286596.

Over og ut.

Kristian

 

 
Våre samarbeidspartnere