Nyheter » 2011 » Mars » Martin putta 2 i storseier, men U17 er utslått

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Martin putta 2 i storseier, men U17 er utslått


31.03.2011

Martin Rønning Ovenstad noterte seg for to nye scoringer da U17 slo Georgia hele 5-0. Dessverre knuste Frankrike Hviterussland og gikk videre på antall mål.

U17 har vært i Frankrike og spilt 2. kvalifisering til EM-sluttspill. For å komme videre til det endelige sluttspillet måtte de vinne gruppa bestående av Hviterussland, Georgia, Frankrike og Norge. Etter 5-1 mot Hviterussland klarte de norske gutta 2-2 mot favoritten Frankrike. Dessverre holdt det ikke med å slå Georgia 5-0 i siste kampen da franskmennene vant hele 9-0 (!) over Hviterussland. Martin putta 2 mål i løpet av de 70 minuttene han spilte og erstatteren hans scorte like godt de tre siste.

- Det er veldig trist og bittert å ryke ut på denne måten. Vi gjorde det vi skulle og vant klart, men det hjalp ikke. Det er ganske utrolig at Frankrike scoret seks mål i løpet av de første tjue minuttene i sin kamp og vant 9-0 til slutt, men det får vi bare akseptere, sa G17-landslagstrener Øivind Nilsen til fotball.no.

- Guttene har all mulig grunn til å gå med hevet hode, men de fleste er selvfølgelig veldig skuffet. Ikke over egen innsats, men kanskje mer over hva Hviterussland presterte mot Frankrike, sa treneren.

Vi gratulerer Martin med flott innsats med flagget på brystet og ser fram til at han bytter ut rødt med brunt når serien starter på søndag.

 
Våre samarbeidspartnere