Nyheter » 2011 » Mars » Lotterivinner uke 12

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Lotterivinner uke 12


25.03.2011

Lodd nr. 42 er vinner av Fotball-lotteriet uke 12. Ukas vinner har et stort, brunt hjerte

Det er ingen tvil om at ukas lotteri-vinner har brunt hjerte. Det har han vist for hele Norge i mange år. Kristoffer Reinsfelt Arnesen (31) er en trofast venn av Mjøndalen Toppfotball. Han har fulgt laget siden han visste hva en ball var, og ser alle hjemmekampene sammen med kompis Torgeir Micaelsen.
 

Arnesen ble rikskjendis da han jobbet med barne-tv i NRK ikledd den brune MIF-jakka. Nå jobber han som tv-produsent i Monster som lager programmet Showman som går på TV2 Zebra hver tirsdag, onsdag, torsdag og fredag. I tillegg lager han VG-lista Topp 20 for NRK og Gullfisken på TV2.  Nå har han et helt nytt program på gang. ”Komikere i arbeid” skal gå på TV2 hver fredag fra april.


- Hva skal du bruke 5.000 kr til?
Etter en liten stund i tenkeboksen har Arnesen bestemt seg.
- Min gevinst skal gå til Kirkens Bymisjon. Jeg er en stor beundrer av den jobben de gjør. Dessuten er de en viktig samarbeidspartner for MIF, og de gjør en god jobb i forbindelse med hjemmekampene.

Arnesen vil gjerne prate fotball når han først har mif.no på trå`n. Blant annet har han planer om å se MIF borte mot Strømmen søndag 27. mars.
- Jeg gleder meg aller mest til 16. mai kampen, og så håper jeg på Godset i cupen hjemme. Det er på tide altså, sier MIF-patrioten som selvsagt er på plass når sesongen sparkes i gang på Nedre Eiker stadion 10. april kl 1800.

Heia Mjøndær`n!

 

 
Våre samarbeidspartnere