Nyheter » 2011 » Mars » E19 med uavgjort forrige helg

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

E19 med uavgjort forrige helg


14.03.2011

Det ble bare uavgjort på Elite 19 forrige helg mot Asker. Vi tok en snakk med assisterende trener og hørte hvordan det gikk!

Vi tok en snakk med assisterende trener Mads Vårdal og han fortalte at de foran kampen hadde vi fokus på å skape brudd, og raske kontringer, og defensivt dødballer og struktur. Kampen ble spilt på Årbogen og det var greie forhold under kampen.

- Vi starter med å slå noen lange baller for å få litt rom på midtbanen. Vi lykkes og får mye plass og mange fine kontringer. Mye pent offensivt spill. Defensivt ligger vi riktig, men dessverre er vi ikke tøffe nok mann mot mann, og motstanderen har små problemer med å passere våre ledd. Dette resulterer i litt hawai fotball, der vi har de største sjansene, men Asker hele tiden er farlig frempå.

- Andre omgang var veldig lik første, men vi har uttellingen på vår side, frem til et oppspill på defensiv midtbane, der Næss blir felt, men ikke får frispark. Dette gir Asker fritt leide til mål, mens vår man ligger og vrir seg i smerte etter en noe ufin takling bakfra. Etter denne reduseringen snur kampen i Asker sin favør, der de har de største sjansene, og til slutt klarer utligne til 2-2

- Kampen sett under ett var svingende, men vi hadde det meste av spillet og største sjansene. Dessverre var vi dårlig mann-mot-mann, og motstanderen fikk litt for ofte en enkel jobb med å passere våre ledd, og komme til en farlig situasjon. Vi har en del å jobbe med defensivt.

Skrevet av Henrik Skaug
 
Våre samarbeidspartnere