Nyheter » 2011 » Mars » E14 med tap mot Skiold

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

E14 med tap mot Skiold


22.03.2011

Elite 14 gikk på et tap i helgen. Skiold var best i første omgang og ledet 4-0 etter en omgang spilt.

Det var klart for kamp igjen for Elite 14 i helgen. Kampen skulle spilles mot Skiold planene var å prøve ut 4-3-3. Det ville si 4-3-3 i angrep og 4-5-1 i forsvar.

Lagtrener Tom Erik Fredriksen kunne fortelle at de fort fant ut at det ikke var det de burde gått for. Det var noe som ikke fungerte som det skulle. Midtbanen lå for langt fremover og angrepet lå igjen på topp.

- Det utnyttet Skiold med en gang, før gutten forsto hva den skulle gjøre så hadde Skiold putta 4 mål . Samtidig falt moralen mye. Så vi måtte stramme dem i pausen, samtidig la vi om til 4-1-3-1-1 som vi har brukt mest. Alt ble bedre med en gang – stort sett fornøyd med siste omgang som vi vinner 1-0.

- Gutta har mye å gå på ennå, mange tunge ben etter mye trening. Vi begynner å slippe opp på treningene fra denne uke. Håper det vil hjelpe, den første kampen i serien kommer allerede 7.april, skulle helst hatt mer tid med trening.  

Skrevet av Henrik Skaug

 

 
Våre samarbeidspartnere