Nyheter » 2011 » Juni » Fotballskolen over!

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Fotballskolen over!


29.06.2011

180 barn har kost seg på årets MIF\Tine Fotballskole. Både inne og ute!

4 dager med fotball og moro er over for i år. VI ønsker å takke alle deltagere, instruktører, serveringsdamer og andre involverte for flott innsats på den 25 utgaven av fotballskolen her i Mjøndalen.

Været har satt sitt preg på skolen i år. Vi har hatt to dager med skikkelig regnevær, og to andre dager med sol og varme. Heldigvis har vi hatt enledning til å trekke inn i Mjøndalshallen. Det er ikke mange andre som har så flotte anleggsmuligheter som vi har her i Mjøndalen.

Avslutningsvis noen praktiske detaljer:

- Søndag kl 18.00 spiller MIF hjemmekamp mot Bryne i Adeccoligaen. Alle deltagere fra årets fotballskole har gratis inngang på denne kampen. Men for å komme inn gratis, må du ha på deg Tine t-skjorta som du fikk utdelt på skolen.
- i år som tidligere i år er det mye gjenglemt tøy. Dette er samlet sammen og lagret i en binge under trappa opp til MIF huset. Ta turen innom her om du savner noe.

Bilder fra årets fotbllskole finnes her

Spørsmål eller andre tilbakemeldinger kan sendes til undertegnede.

God sommer!

Mvh

Kjetil A. Bergh
MIF Fotball
kjetil@mif.no

 

 
Våre samarbeidspartnere