Nyheter » 2011 » Juni » Rindsem overtar juniorlaget

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Rindsem overtar juniorlaget


16.06.2011

E19 har i en måned stått uten hovedtrener. Nå er erstatteren klar.

Jann Rindsem skal også videre ha ansvaret for E16 laget.


- VI har lett etter gode og ledige kandidater til hvovedtrenerjobben på E19 en god stund sier utviklingsansvarlig Kjetil A. Bergh til mif.no. Da disse ikke fantes måtte vi tenke interne løsninger. Jann Rindsem er en trener som vi oppfatter som faglig dyktig, engasjert,ydmyk og utviklingsorientert. Vi  er veldig fornøyde med løsningen vi har kommet fram til og vi er sikre på at gutta vil få en god utvikling under Jann`s ledelse.


Jann Rindsem jobber som lærer på Eknes Skole. Fra høsten av så vil han jobbe i en redusert stilling som lærer og 50 % som trener i Mjøndalen Toppfotball.


- Det å være trener for aldersbestemte lag hvor vi har som ambisjon å følge opp spillerne så tett som mulig er krevende for trenerne. Har man full jobb ved siden av, så er det fare for at engasjementet og entusiasmen kan dø ut etter en periode. Jeg håper vi i framtiden kan øke bemanningen enda mer på utviklingsfronten. Målet må være at MIF på sikt kan skaffe økonomi til  og prioritere utviklingsarbeidet enda sterkere enn gjør vi dag. Ser man på de største klubbene i Norge, så har man 10-15 årsverk bare på utvikling. Vi kan aldri nå dit, men vi har tro på at vi med våre verdier i MIF kan utvikle lokale talenter på lik linje med større klubber. Vår klubbs historie viser at vi har tradisjoner for det, sier Bergh.


Rindsem overtar juniorlaget formelt fra 1 juli. Første på programmet er Norway Cup, der han skal lede både guttelaget og juniorlaget.


- Jeg gleder meg veldig til å få jobbe med juniorgutta. Har stor tro på at vi i samarbeide skal kunne utvikle hver enkelt spiller til ett høyere nivå. Det er derfor jeg har tatt utfordringen, sier en engasjert Rindsem.


Mads Vårdal fortsetter som assistent på E19, inn i teamet kommer også Rhett Bernstein. Amerikaneren er nyoperert for kneskade, men vil være i gang med trenergjerningen fra midten av juli.


Det er ellers klart at Knut Rønningene får endret sin stillingsinstruks rundt E16. Knut vil i tillegg til å være assistent, også få spillerutviklingsansvar for spillerne i gruppa. Knut vil da kunne jobbe enda tettere inn mot enkeltspillere i hverdagen.


- I forhold til eliteprosjektet så evaluerer vi ukentlig. Hva er bra og hva kan vi gjøre bedre. MIF sin oppgave er å legge til rette for maksimal utvikling både hos spillerne og trenerne. Dette er en kontinuerlig, krevende og ikke minst givende prosess, avslutter Bergh

 
Våre samarbeidspartnere