Nyheter » 2011 » Juni » E19 med viktig kamp!

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

E19 med viktig kamp!


24.06.2011

MIF E19 og Sebastian Larsen(bildet) møter Åssiden i en avgjørende match på Vassenga lørdag ettermiddag.

MIF E19 hadde en god start på årets interkretskvalik. Men med tap i de siste 2 kampene så har veien til høstens interkrets blitt noe kronglete. Vi hadde spillefri på onsdag, og resultatene i disse kampene gikk vår vei. Våre hovedutfordrere Drammen FK og Åssiden tapte begge sine kamper.

Før kampen på lørdag ligger MIF, Åssiden og Drammen a-poeng. Alle på delt 3 plass. Åssiden har kniven på strupen og må vinne kampen for å kvalifisere seg da de har desidert dårligst måforskjell av de 3 lagene.

- Unngår vi å tape med mer enn 4-0 vil vi være klare for høstens interkrets, sier utviklingsansvarlig Kjetil A. Bergh til mif.no. Men vi går selvsagt ut for å vinne kampen. Det å spille interkrets til høsten er utrolig viktitg for denne gruppa. Hvis ikke så vil vi få for dårlig matching for juniorgutta.

Av spillere så soner Mads P. Hansen(bildet) for rødt kort, mens både Andreas Kristiansen og Joachim M. Rishovd er ute med skade. Emil Fossum fra a-stallen vil forsterke troppen til denne kampen.

Kampen spilles kl 15.00 på Vassenga. Laget vil bli ledet av Vegard Hansen i denne kampen da både hovedtrener og assistent er på ferie til denne utsatte kampen.

 

 
Våre samarbeidspartnere