Nyheter » 2011 » Juni » E16 med storseier

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

E16 med storseier


22.06.2011

Det ble en enkel match for Elite 16 mot Kongsberg. Her er treneren sine ord.

Mjøndalen -Kongsberg (interkrets)
Dato: tirsdag 21. juni 2011 kl. 19:30
Sted: Vassenga gress 1

 

 


Siste kamp i vårsesongen mot KIF- pluss oppsummering av Konnerudkampen.

- Vi får matchball 2 til å vinne ”seriemesterskapet” etter det noe uheldige tapet mot Konnerud. Med seier mot Kongsberg i siste kamp tirsdag vil vi bli ”seriemestere ” i vårsesongen. Vi stiller i denne kampen med flere folk tilgjenglige enn tilfellet var mot Konnerud der vi måtte rokkere voldsomt om på laget pga skader og skoleavslutninger.

Litt om Konnerud kampen

- Vi hadde mye ballinnehav og styrte mye av begivenhetene (intervaller på 20 trekk i laget)  helt til det gjenstod 15 minutter da de får 1-0. Dessverre ble vi litt for omstendelige  i siste tredel og fikk ikke de måla vi ønska. Når det er sagt hadde vi sjanser med alene med målmann , stangskudd med mer. Vi hadde vår vanlige spiss Truls ute til kampen og da også erstatteren Mats måtte gi seg tidlig ble det få alternativer på topp. Bakover på banen var josef og Kristian skada og da også Lars måtte ut  samt Iver og Håkon halvskada ble det tynt også der. Vi hadde likevel fortjent å vinne ut fra spillets gang, men personlige feil ga de 2 lette mål de siste 15 minutta, sier Jann Rindsem.

- Nå er det som sagt en kamp igjen før en liten pause på 10 dager. Når vi møtes etter pausen tar vi Nordli testen og begynner forberedelsene inn mot en veldig spennende høstsesong (innerkrets og Norway Cup). Vi tar opp Jakob og Lars i elitetroppen og vil også supplere med 1-3 spillere til, både  internt og mulig eksternt
Vi benytter anledningen til å ønske alle i MIF og særlig støttespillere rundt laget en god sommer og noen velfortjente dager fri.

Til de som kan: Vel møtt til kamp på tirsdag 19:30 på Vassenga.

Skrevet av Henrik Skaug 

 

 
Våre samarbeidspartnere