Nyheter » 2011 » Juni » E16 med storkamp ikveld

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

E16 med storkamp ikveld


15.06.2011

Elite 16 kan vinne interkretskvalikken en runde før slutt med poeng mot Konnerud.

Konnerud - Mjøndalen (interkrets)
Dato: onsdag 15. juni 2011 kl. 19:30
Sted: Nedre Eiker Stadion


- E16 har fremdeles til gode å tape en kamp i interkretskvalikken og kan sikre hele avdelingsseieren i Buskerud med poeng mot Konnerud. Gutta har ligget på  ca 5 aktiviteter i uka siden januar og laget har vist seg som fysisk overlegne de fleste laga de har møtt. Når i tillegg spillestil og tekniske ferdigheter har begynt å sette seg har laget vist seg vanskelig å slå. Spillerne er veldig fokuserte i treningsarbeidet og det har etter hvert satt seg en kultur i laget som er bygd på gjensidige forpliktelser overfor hverandre. Sammen er vi gode og sammen gjør vi enkeltspilleren bedre, sier treneren Rindsem.

- Utviklingsperspektivet er det overordnede for alle elitelagene og satsingen på yngre spillere i MIF toppfotball er et produkt av en helhetlig tankegang fra A-lag og nedover, som har som mål å få frem egne spillere. Gjennom elitesatsingen har ambisiøse spillere (primært fra eiker) tatt veien til Mjøndalen for å utvikle seg videre. Når laget entrer Nedre Eiker stadion 1930 i kveld (onsdag) så er det stoltheten over den brune drakta og bevissthet rundt de individuelle arbeidsoppgavene som må stå i fokus.

Vel møtt til en spennende kamp.

 

Skrevet av Henrik Skaug 

 

 
Våre samarbeidspartnere