Nyheter » 2011 » Februar » Ingebretsen ny kaptein for A-laget

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Ingebretsen ny kaptein for A-laget


01.02.2011

Bjarne Kortgaard Ingebretsen er ny kaptein for A-laget vårt.

Det er spesielt å velge en nysignert spiller som kaptein, men Bjarne var likevel et naturlig valg. For det første er han ekte mjøndøling som allerede er sentral i spillgruppa. Han er en omgjengelig og en veldig hyggelig gutt med et smart fotballhode. Han har toppspillererfaring og vet hvordan man opptrer i pressen og han kommer til å bli en støttespiller på laget.

Vi i trenerteamet bruker kapteinen mye, sannsynligvis mye mer enn i mange andre klubber. Vi føle oss helt trygge på at Bjarne har mye å tilføre som kaptein, både på og utenfor banen.
Utnevnelsen ble for øvrig gjort midt i forhandlingsprosessen med Fredrikstad om overgangen til Mads. Mads var en fremragende kaptein og en strålende ambassadør for klubben vår i mange år. Men krav nummer en til en kaptein, må være at han ønsker å være i klubben. Derfor ble forandringen gjort allerede før Mads ble solgt.


Vegard

 
Våre samarbeidspartnere