Nyheter » 2011 » Desember » MIF henter ny spiss - og Aziz forlenger

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

MIF henter ny spiss - og Aziz forlenger


02.12.2011

En gledelig dag for alle med brunt hjerte - Aziz forlenger sitt opphold hos oss og Kamma-spiss Pål Kirkevold har bestemt seg for å flytte sørover.

Aziz var som kjent i Kongsvingers søkelys, men ghaneseren har valgt å skrive ny ettårsavtale med de brune. "MIF er den klubben som jeg trur er best for min karriere. Dessuten trives jeg jo godt i her og når kunstgressbanen er ferdig er jo treningsfasilitetene enda bedre enn de er nå. Jeg gleder meg!"

En annen som er klar for sesongen 2012 er Pål Kirkevold som i dag signerte en toårskontrakt. 21-åringen er opprinnelig fra Re utafor Tønsberg, og har i sin relativt korte seniorkarriere spilt for Træff, Molde 2 og HamKam. Hos Kamma sto han bak 17 mål i hedmarkingenes opprykssesong og 8 nettkjenninger i 2011.(Se to av Påls mål fra i fjor her.)

- Hva er ditt forhold til MIF?
- Må innrømme at jeg ikke veit ikke så altfor mye bortsett fra at klubben har spilt i toppserien i mange år - de fleste før jeg blei født. Har jo fått vite mer om hva ledelsen og trenerne tenker og synes det ser veldig lovende ut. Ellers så har jeg jo spilt mot MIF et par ganger i år...
- Din tidligere Molde-trener Odd Berg beskreiv deg som hartdtarbeidende, sterk, han går rett på mål og har en god venstrefot. Stemmer det?
- Ja - vil si at det fysiske er min sterkeste side. Jeg vil vinne og er vant til å klinke til. Trives best som spiss når jeg har fått tydelige signaler fra trenerne at det er på den plassen de vil bruke meg, gjorde det det enklere å bestemme meg for å fortsette karriera her.
- Og det er jo vi glad for! Hva er ambisjonene dine?

- Har ikke noen klare mål om feks antall mål, men jeg ønsker å satse skikkelig for å se hvor god jeg kan bi. Jeg kommer til MIF for å utvikle meg videre som spiller og så får vi se hvor langt det bærer.
Bilde: hamkam.no

Vi ønsker Pål velkommen i den deilige brune drakta!


PS: Pål flytter til Mjøndalen etter jul og er på jakt etter bosted. Tips om husvære kan meldes til Kenneth Karlsen på 97039106.

 
Våre samarbeidspartnere