Nyheter » 2011 » Desember » Elitetroppene tatt ut!

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Elitetroppene tatt ut!


15.12.2011

Trenerne har brukt 3 uker på å ta ut troppene på E19 og E16 for 2012. Totalt 80 spillere meldte sin interesse for å utvikle seg i MIF`s system, noe vi synes er veldig hyggelig!

Som en konsekvens av elitesatsing i klubben og forhåpentligvis et bra tilbud på utvikling så har flere gutter søkt seg til Mif dette året.

I tillegg til de som fra tidligere er i klubben har vi valgt å gi et et tilbud til 6 nye spillere

Litt info om de som har fått tilbud og takka ja.

E19
Morten Muggebye- Ambisiøs 94 gutt som har vært kaptein på Ros sitt A-lag i 4 divisjon, Han går toppidrett og beskrives som veldig seriøs, fysisk sterk og pasningssikker.

 

 

Hasan Karagøz- 94 gutt som opprinnelig er fra Åssiden. Har vært linket til Sif, men valgte Mif. Har enorm gjennombruddskraft 1 mot 1 og har vært en viktig brikke på Åssidas A-lag i 4 divisjon i år. Har vært på treningsopphold i Blackburn og har store ambisjoner som spiller. I likhet med Muggebye går han på toppidrett i Drammen.

 

Mathias Warp- Også han 94 gutt som går toppidrett. Har spilt fast 3 og 4 divisjon i Svelvik og er veldig sterk i duellspillet, Aggressiv spiller med mye trøkk i spillet. En type som vi forventer mye av i årene som kommer.

 

 

E16

Vetle Myrseth- 96 gutt og kretslagsspiller fra Lier. Sterk 1 mot 1 og har gode basisferdigheter med ballen i beina. Kommer til mif for å utvikle seg videre og vil forhåpentlig få et løft dette året.

 

 

Alexander Eliassen- Opprinnelig fra Vestfossen, men har spilt og vært kaptein på IBK 96 i år. Veldig ambisiøs og holdningssterk spiller, men gode basisferdigheter.

 

 

Even Hansen- Bror til Mats Petter som piller på E19. Bylagsspiller fra IBK som beskrives som veldig rask og fysisk sterk. Er en spiller som med terping på tekniske detaljer vil kunne ta nye steg i år.

 

 

I tillegg så kommer Steffen Jacobsen(keeper) tilbake fra låneopphold i Hokksund, mens Knut Håvard Larsen meldte overgang fra Kongsberg tidligere i høst.

  

 

Vi er i tenkeboksen på andre spillere også, men disse 6r har vi pr i dag valgt å gi muligheten i MIF. Vi er veldig fornøyde med at disse vil komme til MIF og utvikle seg videre her og ønsker de velkommen i brunt!

 
Våre samarbeidspartnere