Nyheter » 2010 » Juli » Litt før dagens kamp

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Litt før dagens kamp


04.07.2010

I dag kommer Sandnes Ulf på besøk. Roar Norheim Larsen har sett litt på vår tabellnabo og Vegards innspill er oppdatert.

Klubben er nyopprykket i Adeccoligaen. De vant sin 2.divisjonsavdeling i fjor med 5 poeng og 60 plussmål foran Vard. Sandnes Ulf er forholdsvis ny klubb. Røttene har den i SK Ulf som ble stiftet i 1911 og allerede spilte i NM i 1920. Men de første årene hadde klubben ikke de store prestasjoner. De lå jo i skyggen av Stavangerklubbene og senere også av Bryne. I dag er jo Sandnes en av Norges større byer og så vel innbyggertallet og markedet skulle ligge godt til rette for Sandnesklubben. I 1987 skiftet klubben navn til Ulf Sandnes og ble en ren fotballklubb. I 2004 gikk Ulf Sandnes og Sandnes FK sammen og ble til dagens klubb Sandnes Ulf.
Mjøndalen og Ulf har spilt obligatoriske kamper en gang tidligere, nemlig i 1969. Den spiller vi husker best fra Rogalandsklubben den gang var deres sterke og kraftfulle midtstopper Magnus Stangeland som også har spilt for Bryne.
Sandnes Ulf spiller sine hjemmekamper på Sandnes Idrettspark. Av deres spillestall kjenner vi best keeperen Bo Andersen med en fortid i Viking og Lennox Kanu som tidligere har spilt for Sogndal og Stavanger IF. Vi skal også merke oss spisssen, Morten Eriksen. Han scoret totalt 38 mål i 2009. Klubbens hovedtrener er Asle Andersen.
Mjøndalen ønsker ”de lyse blå” og deres supporterklubb Ulvane hjertelig velkommen til Mjøndalen og Nedre Eiker Stadion.

Hva klubbens sier sjøl dagens kamp ser du her.

Roar Norheim Larsen

 

 
Våre samarbeidspartnere