Nyheter » 2010 » Juli » Juniorspillere i Dana-cup

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Juniorspillere i Dana-cup


26.07.2010

Leif Tsolis driver Scandinavian Football School og er denne uka i Dana Cup med et juniorlag fra fotballskolen. Med seg har han noen spillere fra MIFs juniorlag. Vi har fått Leif til å skrive litt om dette..

Flere av juniorspillerne i MIF skal være med å representere Scandinavian Football School(SFS) under årets Dana Cup. SFS er en fotballskole i Spania, men har også en avdeling i Norge. Skolen skal delta med sine elever som har vært på 6 måneders fotballsatsing i sydlige strøk som representerer avdeling Spania, og med spillere som har personlig oppfølging her i Norge utover det de har i egne klubber. Det er fra den siste kategorien juniorspillerne i MIF kommer fra.

I og med at jeg er spillerutvikler i MIF har spillerne fra MIF fått dette tilbudet om blant annet gratis oppfølging innenfor kosthold, restitusjon, skader, styrketrening og andre fokusområder SFS legger vekt på. I tillegg får de et meget billig treningsopphold på skolen på Mallorca. Og en fotballskole her i Norge som består av treninger her hjemme og deltakelse i Dana Cup 2010. MIF-gutta er med andre ord en del av SFS Norge som et ekstra tilbud utover klubbtilbudet. Uten kostnader og binding på noen som helst måte naturligvis.

Vi har en klar målsetting om å skape unike fotballopplevelser for alle guttene. Under Dana Cup skal vi kombinere suksess, trivsel, slit, kvalitet og gøy. Nøkkelord blir positivitet, samhold og en "alt for laget" mentalitet. Det hadde vært moro om flere av MIF-spillerne hadde kunnet vært med å heve en pokal i og med at noen er sisteårs juniorspillere.

Jeg tror MIF-spillerne vil få en opplevelse de sent vil glemme, og jeg vet de kommer til å bidra med masse både på og utenfor banen. På treningssamlingen på Vassenga i helgen, har mange vist flott form. Innsatsen har vært upåklagelig fra mjøndølingene, og vi har et godt humør i gruppen. Kvaliteten og nivået har vært meget bra. Det kan bli uvant for MIF-spillerne i forhold til både opplegg før, under og etter kamper. Men dette er helt klart en positiv læring og erfaring. Dana Cup er en uke, så det handler om å gjøre det som er smart å gjøre for å prestere hele tiden. Kosthold, restitusjon, hvile og tøying står sentralt.

Vi reiser søndag 25.juli klokken 1715 med buss fra Mjøndalen. Samme kveld tar vi ferjen over til Fredrikshavn, og ankommer Danmark mandag morgen. Selve turneringen starter på tirsdag. Finalen går lørdag, og vi har bestilt båtbilletter hjem søndag den 1.august................

I innledende kamper møter vi ghanesiske Madina Manchester United, Løten og tyske Emmendingen FC. Vi vet svært lite om motstanderne. Men vi vet veldig mye om oss selv, og at vi skal bli vriene å hanskes med.

Følg MIF-spillerne på www.scandinavianfootballschool.no der det kommer rykende ferske oppdateringer og nyheter fra Dana Cup.

 

Leif

 

 
Våre samarbeidspartnere