Nyheter » 2010 » Desember » Gamlegutta viste tidvis glimt av storhet

Hvor vil du sitte?

Husk å bestille sesongkort før det bli fullt!

Sesongkort på nye Mjøndalen Stadion bestiller du her!

2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Gamlegutta viste tidvis glimt av storhet


12.12.2010

Det blei en målrik affære da gammelt og ungt møttes i hallen.

Etter en prestasjon av alle spillerne var det MIF-sangen før laga tok hverandre pent i hånda, og de to lags kapteiner møttes på midten til en liten prat.

Gamlegutta starta forholdsvis friskt og viste fram både taklinger og offensive løp inntil blodpumpa meldte om overbelastning. Odd Johnsen prikka inn i kjent stil et volleyskudd fra pent hold bak keeper Erik Midtgarden (som viste at han ikke på noen måte kan fylle tomrommet etter Anders Rotevatn).

Robert Holtungen var kvikk i beina og ville som vanlig ikke gi la noen passere. Pål Skistad prøvde å holde midtbanen, men meldte i pausa om at de overga den sonen og heller kun spilte forsvar og angrep. Freddy Ørbekk vandra rundt på topp og venta på en ball han kunne nikke inn (denne kom forøvrig aldri). Ellers var det åpenbart at det var en del kropper som var rustne. Kai Petter Johansen tok akillesen, mens Kjell Solberg sine knær tidlig i kampen ga eieren beskjed om at dette ikke gikk.

   Pål gir beskjed om at midten er tapt territorium

Innimellom satte det yngste MIF-laget litt fart på beina og sørga for at det til enhver tid var ganske likt i målprotokollen. Kenneth Karlsen prøvde på noen underlige versjoner av volley, Arbenit tok tunnell på PT, mens Baj prøvde å få noen av gamlegutta til å gå på fintene (noe de sjelden gjorde - enten fordi de hadde sett de før eller fordi de var for seine til å gå på de...)

Kampen blei leda av dommer Borgan som bidro til målfesten med både gunstige regeltolkninger og målgivende pasning til fordel for de godt voksne.

Da tida var ute sto det 12-10 til de eldste. Odd blei toppscorer med 7 mål, men kampens peneste sto nok PT for da han med den ene foten tok ned Thor Christians presise utspill i fart mot målet før han med den største selvfølge satte inn ballen utagbart for Andreas i buret.

PS: I pausa auksjonerte Torgeir Michaelsen bort ymse MIF-relaterte ting - bla Odd Johnsens gamle treningsdress. 

 
Våre samarbeidspartnere