Klubben » Blogg

SØK

Kategorier

  1. blogg (1)

Første uka med IFO

Denne uka var det oppstart av MIF IFO. Vi i klubben har vært spente på interessen for et slikt tilbud, men med 106 barn påmeldte, er vi veldig fornøyde! Vi har plass til flere, så ring eller mail meg for å melde ditt barn på MIF IFO!
 

I skrivende stund har vi besøkt Åsen, Krokstad, Stenseth og Mjøndalen SFO. Vi har hatt det moro med masse lek, latter, ball (håndball!) og selvfølgelig litt tårer, det hører til, men blir fort borte igjen…Barna har vist stor entusiasme, og jeg gleder meg til de neste ukene. I dag er jeg på plass på Solberg og Steinberg SFO.
 

I tillegg til meg vil kapteinen på MIF`s A- lag, Bjarne, bidra med gjennomføringen. Han er en ekte MIF-gutt på 24 år, og han har flere gode fotballklubber på CV’n før han endelig kom hjem til MIF! Han er også trener for Hokksund og jobber på Steinberg skole. En real kjernekar som er flink med barn og flink med flere typer idretter.
Heia IFO! Og MIF!
 

Lars
 

mai 10

Fram med kassa, karer!

Publisert av , kl. 14:35 den 10. mai 2012 Ingen kommentarer

Sesongen så langt har vært svakere enn jeg hadde håpet. Ingen tvil om det.
Solid mot Alta. Pluss litt flaks.
Elendig i perioder mot Ull/Kisa og Tromsdalen. Pluss uflaks. Da blir det tap. Sånn er fotballen. Sånn er Adecco’n.
Men man får som fortjent i det lange løp.

Så vi må bli bedre. Så gode at flaks/uflaks kun får innvirkning på målforskjellen.
Og vi utvikler oss stadig. Justerer litt. Får spillere tilbake fra skade. Nå er endelig Bjarne tilbake også. Kapteinen vår, hjertet i laget. Han som alltid går foran, på banen og utafor. Klart han har vært savnet. Men vi må være forsiktige med ham. Han har en spillestil som er nådeløs mot egen helse, og en vinnervilje som overskygger smerten. Så vi andre må styre belastningen en stund fremover.

Jeg så Hødd på La Manga i mars. Ut fra det de viste der tippet jeg dem høyt på tabellen. Men som oss, har de hatt en svak åpning. De er veldig spillende. Og dristige. Og har fått lide for det nå i starten. Men de har mange gode spillere og et tydelig spillmønster. Som er underholdende og vanligvis effektivt. De er tro mot sin stil og jeg tror de kommer.
Bare ikke riktig enda.

Jorda er rund. Lars Granaas er skadet. Marius Boldt like så. Sånn er det bare.
Men Fredrik Gulsvik er nesten helt skadefri. Han er med på treningene. Så spørs det om det blir mer enn bare å være med. Kommer han seg i form? Legger han nok i potten? Det er opp til han. Men jeg skal piske, jage, veie og mase. Så får Nordli-testen jobben med å avsløre hva den nærmeste tiden vil bringe for Fredrik. Sannsynligvis får han mer behov for joggesko enn fotballsko utover.[...]

mars 08

Lik premie for likt arbeid og saus bra bunn

Publisert av , kl. 13:15 den 8. mars 2012 Ingen kommentarer

På morgenmøtet i dag kom jeg til å ta opp premiefordelingen i Vasaloppet. Bil til Brink og tulipaner til Skofterud! Jeg blir flau. Som eneste jente rundt bordet kastet så klart gutta straks bensin på bålet.
– Jammen, det er jo en større prestasjon for Brink å vinne, det er jo dobbelt så mange menn som stiller til start. Og han gikk jo mye fortere. La meg presisere at jeg ikke er en ekstrem feminist. Jeg lot meg selvsagt provosere, og diskusjonen måtte avbrytes til fordel for jobbmessig agenda.

Men en av gutta kom med noen interessante betraktninger. Hvorfor er verdens beste kokker menn? Og hvorfor er det herre- og kvinneklasse i bridge og sjakk?[...]

juli 27

Tunge og litt sprekere dager

Publisert av , kl. 11:24 den 27. juli 2011 Ingen kommentarer

Det har vært en fryktelig helg. Regnet ville ingen ende ta. Vassenga står delvis under vann. Himmelen gråt, alle sammen gråt.
Mjøndalen Idrettsforening har ikke mistet noen denne tragiske sommerhelga. Heldigvis. Vi har ingen å miste. Men våre tanker går til alle de som mistet noen og savner noen, de drepte og skadde. Ungdommen som var på Utøya på AUFs sommerleir står for noe. De viser engasjement og tør si hva de tror på. Trolig kommer flere av dem til å være med å styre landet vårt i framtida. Nå ser vi hvordan de står sammen, og de finner trøst hos hverandre. Det er fint å se.
 

Mjøndalen Idrettsforening står også for noe. Da foreningen ble stiftet for over 100 år siden var slagordene: ”Lagånd, innsats og kameratskap må alltid gå foran”. Ordene sier så mye, og de er jo like aktuelle i dag. De sier mye om hvem vi er og hvordan vi skal være. Vi spiller alle på samme lag; enten vi går på ski eller turner. Vi yter det vi klarer for på den måten å bli enda litt bedre. Og vi skal være venner. Kamerater. Venninner. Gammel og ung. Muslimer og kristne.[...]

juli 05

Veien til målet=hardt arbeid!

Publisert av Kjetil Bergh, kl. 13:26 den 5. juli 2011 Ingen kommentarer

Mange unge fotballspillere drømmer om å bli toppspillere. Hvordan blir man det, og hva skal til lurer de aller fleste på.
 

Det er fint å ha drømmer og det er sunt å sette seg mål! I idrettsbevegelsen er det jo slik i utgangspunktet at det meste er mulig å oppnå. Men hva skal til for å realisere drømmene og målene? Det holder ikke bare å ønske seg noe, man må gjøre noe aktivt for å oppnå det.
 [...]

mai 06

Første uke med IFO

Publisert av , kl. 08:47 den 6. mai 2011 Ingen kommentarer

Denne uka var det oppstart av MIF IFO. Vi i klubben har vært spente på interessen for et slikt tilbud, men med 106 barn påmeldte, er vi veldig fornøyde! Vi har plass til flere, så ring eller mail meg for å melde ditt barn på MIF IFO!

I skrivende stund har vi besøkt Åsen, Krokstad, Stenseth og Mjøndalen SFO. Vi har hatt det moro med masse lek, latter, ball (håndball!) og selvfølgelig litt tårer, det hører til, men blir fort borte igjen…Barna har vist stor entusiasme, og jeg gleder meg til de neste ukene. I dag er jeg på plass på Solberg og Steinberg SFO.[...]

 
Våre samarbeidspartnere